Aktuellt

__________________________________________________________________________________________________________________

Följande evenemang är planerade. Beroende på hur Pandemin utvecklas kan planerade aktiviteter ändras.  Info på denna sida och på våra anslagstavlor.

Vandringen den 4 april inställd pga pandemin.

Lördag 20/3 kl 12.00

Start vid arkivhuset. Fortsatt vandring mot torget, Gropgärde och till Mörtsunda. Britt-Marie Winther guidar och berättar om hur dessa platser såg ut förr.

Söndag 4/4  kl 12.00

Vandring  vid Östra Lagnö reservatet. Britt-Marie Winther berättar om reservatet och skärgårdsstiftelsen och allemansrätten.

Lördag 12/6 kl 13.00

Vandring i Laggarsvik. Urban Karlström, författare till årets skrift om Laggarsvik, guidar.

Lördag 19/6 kl 13.00

Lär dig binda gräskronor. OBS! Inställt.

Söndag 4/7 kl 11.00

Friluftsgudstjänst

Onsdag 14/7

Viltkväll

Årsmöte planeras preliminärt 15/8 kl 14.00 i arkivhuset. Kaffeservering kl 13.30. →

Muséet kommer att vara öppet onsdagar 18 - 20 och lördagar 13 - 16 med start 19/6.

Ytterliggare planering inför sommaren pågår.

-

Hem Aktuellt Bli medlem Muséerna Publikationer Kontakt Om föreningen Stiftelsen Länkar